For cats & their friends - Shipping in 48h 

Getest door de katten van Gent

delphine courier

Aloha, de laatste maanden ben ik achter de schermen druk bezig geweest met het opstarten van mijn eigen label 'design for pussies'. Ik dacht dat het stilletjes aan tijd werd om al deze ervaringen te delen. Zoveel ervaringen ... zoveel ups ...zoveel downs, heel persoonlijk, mijn poezenbaby. Achter de schermen is zoveel interessanter dan voor de schermen! Je zal hier alvast heel wat te lezen krijgen over creatief ondernemen en katten. 

Nieuwe ontwerpen getest door de katten van Gent

Ik zocht een plek met veel katten om mijn nieuwe ontwerpen te testen ... niets is beter dan het Gentse asiel natuurlijk. Tientallen katten zitten daar te wachten op een nieuw baasje. Ik had afgesproken met kattenkoningin Katie Fack, de verantwoordelijke van de katten en een echte crazy catlady met ook 23 katten thuis. Ik plaatste de nieuwe tipi en 2 nieuwe vilten mandjes in de grote rennen.

Dit is een test om te weten of de poesjes de nieuwe spullen leuk vinden en hoe lang het duurt voor ze volledig afgebroken zijn. Binnen enkele dagen meer feedback.

Zo veel schattige furrbals in de asielen. Overweeg je om een katje te nemen, ga daar zeker eens langs. Keuze tussen alle kleuren en formaten. 

Keurende ogen van een streng publiek.

Hier is hij dan, de eerste sneak preview van de tipi, hij werd al meteen geclaimd door Mondriaan

De expedit kast van Ikea - een ideaal meubel om veel katten op te ruimen, mijn testmandje op de voorgrond.

 

 #adopt don't shop

 Tot later

 

 

More Posts

Search our store